Op zoek naar een stratenmaker?

De Stratenmakersbedrijven die aangemeld zijn bij StratenmakerVergelijker.nl willen u graag helpen. Zij stellen Gratis en Geheel Vrijblijvend een offerte voor u op. Daarnaast adviseren zij u graag bij uw persoonlijke plannen en wensen voor de bestrating van uw dromen. Wellicht helpt onderstaande informatie u alvast op weg:

Een stratenmaker

Een professionele stratenmaker is vaak een goede keus voor het uitvoeren van uw bestratingswerk. Dit i.v.m. de lange levensduur van gelegd straatwerk en het feit dat het enorm veel tijd kost om foutief gelegd straatwerk te vervangen wanneer er iets niet helemaal goed blijkt te zijn. Straatwerk dient daardoor in één keer goed gelegd te worden!

Een gediplomeerd stratenmaker heeft in Nederland minimaal de MBO opleiding ‘straatmaker niveau 2’ gevolgd. Indien gewenst kan als vervolgopleiding ‘straatmaker niveau 3’ behaald worden van waaruit vrijwel alle bestratingswerkzaamheden uitgevoerd kunnen worden.

Waarom een ervaren stratenmaker?

Ondanks dat een net afgestudeerde stratenmaker in vrijwel alle gevallen zijn werk prima uit zal voeren, kunt u er, zeker voor de grotere klussen, voor kiezen om uitsluitend ervaren stratenmakers in te schakelen. Een voorbeeld is het geval van uitvoerige en complexe sierbestrating waarbij het soms een verstandigere keus is om ervaren vaklui in te schakelen die precies weten hoe ze complexe structuren het beste kunnen leggen.

Het totaalplaatje

De uiteindelijke projectomvang zal van veel verschillende zaken afhangen zoals soorten bestrating, de gebruikte bestratingsmaterialen en het aantal uren dat de klus duurt. Op Stratenmakervergelijker.nl is het mogelijk om geheel vrijblijvend en Gratis een aantal offertes van stratenmakers uit uw regio op te vragen.

Op basis van deze offertes kunt u vervolgens een juiste keuze maken voor de stratenmaker van uw keuze!